BLACKBOX #DEMOCR(E)ATIE

4 ARTIESTEN CREËREN EEN VOORSTELLING OP 24 UUR

pp

Vier artiesten worden 24 uur lang opgesloten in onze blackbox. Tijdens dat etmaal krijgen ze de kans om met alle nodige middelen hun creatieve bagage met elkaar te laten versmelten tot een voorstelling binnen het seizoensthema Our Digital Democracy. Na het succesvolle #communityerror en #analog is het nu de beurt aan #democr(E)atie.
Een visie van onze samenleving door de ogen van een artiest, hun capaciteit om verandering te brengen door creativiteit en creatie.
Het resultaat van dit uitdagend experiment wordt op het 25ste uur voorgesteld aan een levensecht publiek en tegelijkertijd live gestreamd op social media.

Deelnemers

  • DJ Shyne: Geboren en getogen in Brussel, een gediplomeerde club-rocker, bekend om zijn unieke en frisse sound mixes en producent van tracks en soundscapes. Shyne is bekend om zijn talent om de emoties van een menigte te ontketenen met zijn uniek geluid en zijn energieke sets. Hij kan ze laten jumpen van zonsondergang tot zonsopgang.
  • Lente Leyssens: Ze woont in de Grensstraat en speelt er ook graag mee, met de grenzen.  Op dit moment werkt zij haar thesis af over Drag Queen Performances bij UGent en ze is net een drama-opleiding gestart. Vorig jaar volgde ze Kleinkunst bij het Conservatorium van Antwerpen. Ze speelt in een band, Wow Koala waarbij ze graag zingt, keyboards speelt en danst. Ook in het theater heeft ze wat ervaring als selfmade kunstenaar: Sjow bij Tint en Big in BXL bij Jes
  • Jimmy ‘Omoï’ Duries: Hip Hop danser gespecialiseerd in Popping.  Begon te dansen in 2009 en maakt deel uit van het collectief Ronin.
  • Seydou Thiam: Brusselaar met Senegalese roots en een uit de hand gelopen passie voor drummen.
bb

Tijdens PIXELPARCOURS, 30/03/2019, vanaf 20:15 in Studio 2 (performance).