AGENDA & TICKETS

Hors Normes is een groepsevent met en rond vier beeldende kunstenaars die zich verenigd hebben in het Xenia Lab Collectief, opgericht door Carlos Ramirez Carrasco, alias Caliban Ramirez. De overige drie kunstenaars van het collectief zijn Mufuki Mukunda, Harold Cuellar en Nemo Alvarez.

Sinds april 2019 heeft het project een vaste stek in het Tervurens landschap. De polyvalente projecten proberen een nadruk te leggen op engagement en verbinding en willen vooral de outside kunstenaars, de street artists en de recycling makers aantrekken. Consuminderen staat centraal in hun aanpak. Bovendien zijn ze ervan overtuigd dat elke object een verhaal vertelt, dat iedereen welkom is om mee te werken en mee vorm te geven aan het kunstwerk, om letterlijk samen een betere en mooiere wereld te creëren.

In Zinnema toont het Xenia Lab Collectief eigen werk van de vier kunstenaars, verspreid over diverse hoeken en kanten van het gebouw om samen met de bezoekers muren en/of panelen aan te pakken met verschillende technieken uit de hedendaagse beeldende kunsten.


  • za 16.05.2020 → wo 17.06.2020 @ 10:00 - 17:00

Vernissage tijdens SCREEN TIME  za 16.05.2020 @ 19:00

Alle expo’s gratis toegankelijk tijdens de openingsuren en wanneer het CAFE open is (tijdens voorstellingen; zie Agenda).

{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.