AGENDA & TICKETS

ae

De backspace is misschien wel de meest gebruikte toets op ons computerklavier: in een wip is alles weer verwijderd. Maar kan je even gemakkelijk ongedaan maken wat je hebt gedeeld op internet? Dat is de vraag van waaruit deze expo vertrekt. Het geheel is opgezet als een soort experiment waarbij het publiek naar hartenlust commentaren kan geven op een blank profiel. Daarnaast lezen de toeschouwers accounts die het politieke nieuws volgen en kunnen ze zien hoe die evolueerden in de tijd.

 

Joost Van Duppen is een kunstenaar die zijn inspiratie haalt uit de natuur. In samenwerking met andere artiesten creëert hij installaties waarbij licht, geluid en beweging centraal staan, ​​en waaraan het publiek actief deelneemt. Daarnaast is Joost oprichter van Mirrounds Collective en lid van Collectief Publiek Geluid. Hij componeerde ook al voor verschillende ensembles, dans- en muziektheaters. Momenteel volgt Joost een master muziekontwerp aan de kunstuniversiteit in Utrecht en aan de theateracademie in Helsinki. Hij bestudeert daarin de relatie tussen soundscape-ecologie en kunst.

www.joostvanduppen.com

 

Laura Weber komt uit Duitsland en werkt met geluidsimprovisatie. In haar werk maakt ze gebruik van alledaagse voorwerpen, veldopnames en video's. Verder creëert ze illustraties en maakt ze deel uit van het tijdschrift en collectief BLATT 3000.

www.lauraweber.net

 

Thomas van Walle is een hedendaagse kunstenaar, muzikant en architect wiens werk zich uitstrekt over multimediaprojecten, danstheater, performancekunst en avant-gardemuziek. Hij is vooral geïnteresseerd in de relatie tussen ruimte en geluid. Thomas maakt ook deel uit van Mirrounds Collective, het Megaphone Ensemble, het Sneeze Ensemble en het Collectief Publiek Geluid. Muziekworkshops geeft hij in het Psycho-Sociaal Centrum in Elsene, maar zijn werkplek bevindt zich bij ATELIER 4711 in De Veerman, Antwerpen.


  • za 10.11.2018 → wo 05.12.2018 @ 10:00 - 17:00

Vernissage: za 10.11.2018 @ 18:00 - 18:30

De vernissage van de BACK SPACE tentoonstelling maakt deel uit van het ALT+R EGO FESTIVAL.
Tijdens het festival is een ticket verplicht, koop hier.


Buiten het festival is deze tentoonstelling gratis toegankelijk tijdens de openingsuren en wanneer de bar open is.

{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.