HET CORONAVIRUS

ZINNEMA DOET WAT MOET

Corona legt ons (culturele) leven voor een tijdje stil, ook in Zinnema is dit aan de orde. Tot en met 15 augustus wordt onze artistieke programmatie opgeschort. We doen echter ons uiterste best om online nog aanwezig te blijven. Volg ons op onze sociale media kanalen om op de hoogte te blijven van onze artistieke projecten. Het virus kan en zal ons er niet van weerhouden om de kunst van onze artiesten met jullie te delen!

In de tussentijd zijn wij reeds druk bezig met de voorbereidingen voor een beloftevol seizoen 20/21.

Voor huurders van onze infrastructuur zoeken we in de komende dagen en weken naar oplossingen. We volgen hierbij de richtlijnen van de overheid, en proberen in overleg zoveel mogelijk evenementen om te boeken naar toekomstige data.

Wie tickets aankocht voor voorstellingen die Zinnema organiseerde in de periode volgend op 12 maart, wordt weldra persoonlijk gecontacteerd. Sommige voorstellingen zullen alsnog in seizoen 20/21 plaatsvinden. Op basis hiervan gaan we over tot de terugbetaling of het verplaatsen van tickets.

Heb je nog vragen? Misschien vind je het antwoord hieronder.

 

HOE LANG DUURT DE SLUITING?

Jammer genoeg weten we niet hoe lang deze maatregelen exact zullen gelden. We baseren ons op de federale aanbevelingen van de nationale veiligheidsraad. Tot 15 augustus zullen we in Zinnema alvast geen eigen evenementen organiseren.

 

WAT MET MIJN TICKETS?

Alle tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd in de loop van de volgende weken met een voorstel tot omboeking of terugbetaling. Gelet op de uitzonderlijke omstandigheden vragen we je om nog even geduld te hebben. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk de juiste informatie te bezorgen.

 

IK HEB EEN DRINGENDE VRAAG. WAAR KAN IK TERECHT?

De deuren van Zinnema blijven weliswaar gesloten, maar dat betekent niet dat we niet aan het werk zijn. Alle werknemers werken van thuis uit, en kan je via mail bereiken. Contactdetails vind je op de pagina contact.

 

JE HEBT NOG VRAGEN OVER HET CORONAVIRUS?

Raadpleeg de website van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid.

 

BEN JE EEN CULTUURWERKER?

Cultuurwerkers, culturele organisaties en ondernemingen kunnen bij Cultuurloket terecht voor juridisch en zakelijk advies op maat. Aangezien de nood in de cultuursector hoog is, is er een specifieke coronalijn geopend.
Met corona-gerelateerde juridische of zakelijke vragen kan je terecht op het nummer 02 534 18 24. Dit nummer is 7 dagen op 7 bereikbaar van 10u tot 18u. Voor andere juridische en zakelijke vragen kan je op de website van Cultuurloket het contactformulier invullen.