HET CORONAVIRUS

ZINNEMA DOET WAT MOET

Liefste bezoekers, vrienden en sympathisanten van Zinnema,

Als gevolg van de verspreiding van het coronavirus zijn we bij Zinnema genoodzaakt om een aantal maatregelen te treffen. Geïnspireerd door voorbeelden uit de sector, met name de good practice van Globe Aroma, en gebaseerd op wetenschappelijke rapporten, beseffen we dat maatregelen nodig zijn om de gezondheid van onze artiesten, bezoekers, medewerkers en community te waarborgen.

Wij informeren je met spijt in het hart dat alle activiteiten tot en met 3 april worden geannuleerd. Dit houdt in dat de drie voorstellingen van Religion? Kitend! (13/03, 14/03 en 15/03) evenals ons Parcours #6: About Rituals (27/03) worden afgelast. We puzzelen aan onze agenda’s en hopen deze evenementen alsnog te laten plaatsvinden op een latere, nog te bepalen datum. Bezoekers die reeds een kaartje in hun bezit hebben, krijgen daarom de keuze tussen een terugbetaling of het wachten op de nieuwe datum (in dit geval kan je jouw kaartje gewoon bijhouden en blijft dit geldig).

Events die voorlopig nog steeds doorgaan:
The story of Sacco & Vanzetti (8/5, 9/5 & 10/5)
Screen Time (16/5)
Marina (20/5)
Teraznow (23/5)

Deze maatregelen zijn geen gevolg van massahysterie of angst, maar een oprechte en doordachte beslissing om elkaars gezondheid te beschermen. Zinnema hoopt dat alle inwoners van onze bruisende hoofdstad, en ver daarbuiten, rekening houden met elkaar en elkaars gezondheid. In tijden van onzekerheid achten we het belangrijk om voor onszelf en elkaar te zorgen.

De algemene gezondheid- en preventieregels kan je hier nog even nalezen: www.info-coronavirus.be

Zit je nog met vragen of heb je bezorgdheden/opmerkingen die je wil uiten? Dan kan je ons nog steeds bereiken via info@zinnema.be.

Veel liefs,

Het Zinnema-team