4 diverse artiesten die elk gespecialiseerd zijn in welke kunstvorm dan ook worden 24 uur lang opgesloten in onze black box. We bieden deze artiesten al het nodige om hun kunstvormen samen te smelten tot één gemeenschappelijke verhaal. Deze samenkomst biedt hen de kans om op een unieke manier hun eigen bagage te onthullen en te zoeken naar artistieke weefsel die hun allen samen kan binden en dit allemaal binnen de 24 uur!

Ook blackbox werkt binnen het seizoensthema Our Digital Democracy en na het succesvolle #communityerror en #analog is het nu de beurt aan #democr(E)atie. Een visie van onze samenleving door de ogen van een artiest, de capaciteit om verandering te brengen door creativiteit en creatie.

Het resultaat van dit uitdagend experiment wordt op het 25ste uur voorgesteld aan een levensecht publiek en tegelijkertijd live gestreamd op social media.


DEADLINE

wo 20.03.2019 - @ 12:00

Ben je een openminded vrijetijdskunstenaar en heb je geen schrik om artistiek te experimenteren dan ben jij de geschikte persoon voor Blackbox!

Vereisten vooraleer je aan dit formulier begint:

  • Je bent nog niet professioneel begaan met je artistieke talenten.
  • Je woont in Brussel.
  • Sociaal & openminded.
  • Je vind slapen overrated.

{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.